Η εκδήλωσή σας στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Login / Create an Account

Η εκδήλωσή σας στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

 

 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την POLIS catering Concepts σε ένα από τα γνωστότερα σημεία συνάντησης στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης διαθέτει την αίθουσα όπου μπορείτε να παραθέσετε τη γαμήλια δεξίωσή σας, το party της βάπτισης του παιδιού σας ή την εταιρική σας εκδήλωση.

 

 

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου βρίσκονται στην καρδιά της Καλαμαριάς, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της παραλίας της Θεσσαλονίκης, με πανοραμική θέα στην παραλιακή ζώνη της πόλης και τον Θερμαϊκό κόλπο και με άνετο parking.

Αναμφίβολα, μια ιδανική επιλογή για μία μοναδική εκδήλωση για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

 

 

 

 

Επιλέξτε την αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης για να διοργανώσετε μια μοναδική δεξίωση για σας και τους καλεσμένους σας.

Οι άριστες υπηρεσίες και η σημασία στη λεπτομέρεια έχουν τοποθετήσει το POLIS στην κορυφή των επιλογών σας. Η υπηρεσία POLIS Catering Concepts λειτουργεί κάτω από αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005.

Με μεράκι και φαντασία, οι άνθρωποι της POLIS Catering Concepts, αναλαμβάνουν να οργανώσουν στην εντέλεια την ομορφότερη και σημαντικότερη βραδιά της ζωής σας.

 

 

 

 

 

Ξεκινήστε τον έγγαμο βίο σας με μια παραμυθένια δεξίωση που θα μαγέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με τη διακριτική αισθητική και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που τις έχουν κατατάξει στις πρώτες επιλογές για ένα ιδανικό γαμήλιο party.

Εμείς θα φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη δεξίωση του γάμου σας μοναδική.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας του ομίλου (2310413262) ή στο τηλέφωνο της Polis Catering Concepts (2310850000).

 

 

 

 

 

facebook_like: 
`