ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2011- ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΦΑΤΖΑΝΗΣ
Translate
Login / Create an Account

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2011- ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΦΑΤΖΑΝΗΣ

Image: 
facebook_like: 

Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο. διοργάνωσε αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου στις 29-30 Οκτωβρίου στην μνήμη του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΦΑΤΖΑΝΗ, ο οποίος ήταν από τους ιδρυτές του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων και διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου επί 40 χρόνια.

Στην μνήμη του τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού από όλους του παρευρισκομένους στην τελετή απονομής.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον θαλάσσιο χώρο του κόλπου της Θεσσαλονίκης. Στον αγώνα συμμετείχαν οι παρακάτω Όμιλοι: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου, Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης, Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Θαλασσίων αθλημάτων.

Οι καιρικές συνθήκες του αγώνα την 1η ημέρα δεν ήταν και τόσο καλές αφού επικρατούσε άπνοια αλλά τελικά μετά τις 14:30μ.μ επικράτησε ένα αεράκι, επιτρέποντας να γίνουν 3 ιστιοδρομίες. Την δεύτερη ημέρα οι συνθήκες ήταν καλύτερες και έγιναν άνετα και οι 3 ιστιοδρομίες.

Στην κατηγορία OPTIMIST συμμετείχαν 61 αθλητές, στην κατηγορία LASER 4.7 31 αθλητές και στην κατηγορία LASER RDL 18 αθλητές.

Ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Μιχάλης πήρε την τρίτη θέση στα Laser 4.7, ο Χαμεζόπουλος Λευτέρης την τρίτη θέση στα Optimist, o Παναγιωτίδης Τάσος την πρώτη θέση στα Optimist παίδων και ο Σουγιουλτζής Φώτης την δεύτερη θέση στα Optimist παίδων.

No votes yet
`