"Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς 2011"
Login / Create an Account

"Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς 2011"

Image: 
facebook_like: 

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου ο όμιλός μας συμμετείχε σε ακόμη έναν αγώνα, στο "Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς", που διεξήχθη στον ΝΑΟΚΘ.

Η αθλητές το πρωί του Σαββάτου 6/11 αφού ετοιμάστηκαν περίμεναν όπως όλοι τον άνεμο, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη, έτσι η μέρα τελείωσε άδοξα χωρίς να πραγματοποιηθεί καμία ιστιοδρομία.

Η δεύτερη μέρα των αγώνων ξεκίνησε με τις ίδιες συνθήκες. Ευτυχώς μετά το μεσημέρι ο Αίολος έκανε τη χάρη στους αθλητές και η Επιτροπή Αγώνων κατάφερε να στήσει και να ολοκληρώσει μία ιστιοδρομία. Οι αθλητές μας δεν έχασαν την ευκαιρία και μετά από μία μεγάλη σε διάρκεια κούρσα κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις με τις Χριστοδούλου Νατάσσα, Τσαουσίδου Μαρία και Ψωμά Αντωνία να καταλαμβάνουν τις τρείς πρώτες θέσεις στα Laser RDL γυναικών, τον Μιχαηλίδη Μιχάλη την δεύτερη θέση στα Laser 4.7, τους Καζαντζή Κωνσταντίνο - Καλούτσικο Αλέξανδρο την δεύτερη θέση στα 420, τις Μπόζη Μαρία - Πασσά Άννα την τρίτη θέση στα 420, και τον Παναγιωτίδη Τάσο την πρώτη θέση στα Optimist Παίδων.

No votes yet
`