Πασχαλίδης - Τριγκώνης στο πλήρωμα της ομάδας Green Comm Racing
Translate
Login / Create an Account

Πασχαλίδης - Τριγκώνης στο πλήρωμα της ομάδας Green Comm Racing

Image: 
facebook_like: 

Οι αγώνες τις φετινής διοργάνωσης Americas Cup ξεκινούν το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Cascais της Πορτογαλίας, ενώ τον Σεπτέμβριο συνεχίζονται στο Plymouth της Αγγλίας και το Νοέμβριο στο San Diego των ΗΠΑ. Οι δύο Έλληνες αθλητές κέρδισαν μια θέση στο πλήρωμα της ομάδας Green Comm Racing ανάμεσα σε κορυφαίους ιστιοπλόους παγκοσμίως.

Πρόκειται για ένα ακόμα εγχείρημα που σκοπεύουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία οι Κώστας Τριγκώνης και Ιορδάνης Πασχαλίδης, μετά τον απίστευτο άθλο του διάπλου του Αιγαίου χωρίς σύγχρονα συστήματα πλοήγησης που έφεραν εις πέρας τον Ιούλιο, κερδίζοντας το σεβασμό και το θαυμασμό της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής κοινότητας.

Ο Κώστας Τριγκώνης κάνει την αρχή αύριο συμμετέχοντας στον αγώνα της Πορτογαλίας και δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα πρόκληση: «Αυτό το Σάββατο γράφεται ιστορία. Για πρώτη φορά έλληνας ιστιοπλόος θα συμμετάσχει σε επίσημο αγώνα του Americas Cup. Κερδίσαμε μια θέση στο σκάφος ανάμεσα από κορυφαίους παγκοσμίως ιστιοπλόους. Εχω έρθει μόνο εγώ Πορτογαλία, πεθαίνω στην δουλειά αλλά δεν με νοιάζει. Τα ωράρια απλά δεν υπάρχουν και η πίεση είναι μεγάλη. Όλοι εδώ γνωρίζουν για το ταξίδι μας με το καταμαράν στο Αιγαίο και δείχνουν απίστευτο σεβασμό και θαυμασμό για αυτό που κάναμε. Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά μας με τον Ιορδάνη και ακόμη δεν την ολοκληρώσαμε. Ανυπομονώ να βγω στην ανοιχτή θάλασσα!»

Το σκάφος τύπου AC45 του οποίο στο πλήρωμα ανήκουν πλέον οι δύο αθλητές στο 34ο America’sCupWorldSeries, τροφοδοτείται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και θα αποτελέσει μια πραγματική καινοτομία για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

 

 

No votes yet
`