ΒΟΤΣΕΙΑ 2011
Translate
Login / Create an Account

ΒΟΤΣΕΙΑ 2011

video_field: 

SexyBookmarks

15-10-2011 :  Προς τιμήν του Ναυάρχου ΒΟΤΣΗ και υπό την αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, πραγματοποιείτε στον κόλπο του Θερμαϊκού και με την συμμετοχή του Ν.Ο.Θ., Ν.Ο.Α.Θ και Ν.Α.Ο.Κ.Θ, το 2ο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης "ΒΟΤΣΕΙΑ 2011" που λαμβάνει μέρος τα σαββατοκύριακα 15/16 και 22/23 Οκτωβρίου 2011 με την συμμετοχή 23 σκαφών σε 2 κατηγορίες, 18 στην ORCi και 5 στην ORC club.

Το Σαββάτο 15/10/11 σε άριστες ιστιοπλοϊκές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η πρώτη ιστιοδρομία 11.7 ΝΜ που ανέδειξε στην κατηγορία ORCi 1ο το GranmaX του Μπάμπη Σιδηρόπουλου με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Πριτσούλη, 2o το σκάφος ELINIXX με κυβερνήτη στον Στέργιο Λεονταρίδη και 3ο το Cosa Nostra με κυβερνήτη τον Δημήτρη Πετρά και στην κατηγορία ORC club 1ο το Αγία Ειρήνη του Μιχάλη Βαρβαρούση,  2ο το Red Rose του Αδάμ Τσιολακάκη και 3ο το Ικαρος του Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Για αναλυτικά αποτελέσματα της πρώτης ημέρας δείτε:

 1. ORCi
 2. ORC club

16-10-20101 : Δεύτερη ημέρα των αγώνων με χαρακτηριστικό την υψηλή ένταση του ανέμου και αποτέλεσμα την εγκατάλειψη αρκετών σκαφών.

Στην κατηγορία ORCi 1o ήταν το σκάφος ELINIXX με κυβερνήτη στον Στέργιο Λεονταρίδη, 2o το Οξυγόνον με κυβερνήτη τον Λάζαρο Τσαλίκη και 3ο το Hakuna Matata με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.
Στην κατηγορία ORC club 1ο το Red Rose του Αδάμ Τσιολακάκη και 2ο το Αγία Ειρήνη του Μιχάλη Βαρβαρούση

Για αναλυτικά αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας δείτε: 

 1. ORC Club
 2. ORCi  

22-10-20101 :  Τρίτη ημέρα των αγώνων με ένταση ανέμου στην εκκίνηση στους 9 κόμβους εκκίνηση αλλά με πολύ χαμηλή ένταση στα τελευταία μίλια του αγώνα για τα μικρότερα σκάφη.

Στην κατηγορία ORCi 1o ήταν το σκάφος ELINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη, 2o το Οξυγόνον με κυβερνήτη τον Λάζαρο Τσαλίκη και 3ο το Hakuna Matata με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.
Στην κατηγορία ORC club 1ο το Αγία Ειρήνη του Μιχάλη Βαρβαρούση, 2ο το Red Rose του Αδάμ Τσιολακάκη και 3ο το Ίκαρος του Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Για αναλυτικά αποτελέσματα της τρίτης ημέρας δείτε:

 1. ORC Club
 2. ORCi

23-10-20101 : Τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων με την ένταση του ανέμου στους 8 κόμβους και με ανατροπή στα τελικά αποτελέσματα της κατηγορίας ORCi. Το σκάφος Integralle του Σωτήρη Ζαμπέτογλου τερμάτισε 2ο ενώ το Hakuna Matata του Παναγιώτη Ταγαρόπουλου 13ο με αποτέλεσμα το Integralle να πάρει την 3η θέση στο Overall της κατηγορίας.

 Για αναλυτικά αποτελέσματα της τέταρτης και τελευταίας ημέρας δείτε:

 1. ORC Club
 2. ORCi

Για συνολικά αποτελέσματα δείτε:

 1. ORC Club
 2. ORCi
 3. ORCi κλάση Α
 4. ORCi κλαση Β


 

Στης 7:30 μμ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των αγώνων στο φουαγιέ του Δημαρχίου της θεσσαλονίκης παράλληλα με τις απονομές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Tornado που πραγματοποιήθηκαν στον Ν.Ο.Θ. 

 

 

Rate This

No votes yet
`