ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2017 - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δημιουργία μετάφρασης
Login / Create an Account

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2017 - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Εικόνα: 
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2017 - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
facebook_like: 

'Εληξε ακόμα ένα "Βόρειο Αιγαίο" που διοργάνωσε με επιτυχία για μία ακόμα χρονιά ο όμιλός μας στο Πόρτο Καρράς, τον κύριο χορηγό του αγώνα που χάρη στην άψογη φιλοξενία του και την παροχή εξοπλισμού εξασφαλίστηκε η επιτυχής διοργάνωση του αγώνα.

Ο αγώνας που θεωρείται από τους κορυφαίους που διοργανώνονται στην Ελλάδα ξεκίνησε στις 29 Ιουλίου και έληξε την Παρασκευή 4 Αυγούστου με την απονομή των επάθλων στους νικητές στο θέατρο "Apollon" του Πόρτο Καρράς.

19 σκάφη αγωνίστηκαν για τα πολυπόθητα τρόπαια στις δύο κλάσεις με τελικούς νικητές το σκάφος "Extreme Ways" (USA) του Andrew Holdsworth στην κλάση Performance και το "Κουρσάρος" του Ιωάννη Λαμπριανίδη στην κλάση Sport.

«Απολαύσαμε αυτό τον αγώνα πολύ» είπε την ώρα που έπαιρνε το έπαθλο του νικητή της κλάσης κατά την τελετή λήξης, ο Αμερικανός skipper Andrew Holdsworth, επικεφαλής του πληρώματος του σκάφους "Extreme Ways" του St. Francis Yacht club. Παράλληλα ευχαρίστησε το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τους διοργανωτές τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Όλα ήταν φανταστικά, με το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού που υπήρχε γύρω μας την ώρα του αγώνα αλλά και το φιλικό ιστιοπλοϊκό κλίμα μετα τον αγώνα. Είναι ένας αγώνας αποκλειστικά για ιστιοπλόους».

Οι συμμετέχοντες, στο κλείσιμο της βραδιάς ανανέωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις δύο κλάσεις είναι:

PERFORMANCE Class

1. EXTREME WAYS από τις Ηνωμένες πολιτείες με κυβερνήτη τον Andrew Holdsworth

2. ELLINIX - MUSTO με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη

3. OXYGONON με κυβερνήτη τον Άκη Τσαλίκη

SPORT Class

1. KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη

2. KRAKEN με κυβερνήτη τον Δημήτρη Μαράκη

3. EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη.

 

Για αναλυτικά αποτελέσματα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα επισκεφτείτε το επίσημο site της διοργάνωσης Northaegeancup.gr και την ανάλογη σελίδα στο facebook

 

 

No votes yet
`