Πρωταθλητές Ελλάδος στη νέα Ολυμπιακή κατηγορία 470 Mixed για το 2021!! | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δημιουργία μετάφρασης
Login / Create an Account

Πρωταθλητές Ελλάδος στη νέα Ολυμπιακή κατηγορία 470 Mixed για το 2021!!

Εικόνα: 
Παπουσόγλου - Κλωναρίδου
facebook_like: 
Μετά από 6 μέρες με δύσκολες καιρικές συνθήκες, το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 470 Μixed και Hellenic Sailing Week έφτασε στο τέλος του, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου!
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στον πρώτο μας αγώνα ως πλήρωμα καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας και να κερδίσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έχοντας δουλέψει μόλις ένα μήνα και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας, Θανάση Παχούμα, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την γνώση μας και την εμπειρία μας, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κερδίζοντας τις 7 απ’ τις 10 ιστιοδρομίες που έλαβαν χώρα, σε έναν αγώνα που είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα για εμάς και μπορέσαμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδό μας, όπως επίσης και για τα δυνατά και αδύναμα σημεία μας.
Το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολύ δουλειά, προκειμένου να εμφανιστούμε έτοιμοι στις διεθνείς διοργανώσεις της νέας χρονιάς και να εκπροσωπησουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Ελληνικά χρώματα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομίλους μας, Ναυτικό όμιλο Παλαιού Φαλήρου και Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης που “αγκάλιασαν” και πίστεψαν εξαρχής την προσπάθεια μας, τον προπονητή μας Θανάση Παχούμα, που αποτελεί τον πυρήνα της ομάδας μας και στηρίζει με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο την καμπάνια μας και όλους εκείνους που έχουν σταθεί απ’ την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και κάνουν την ομάδα μας πιο μεγάλη και πιο δυνατή!

Η αρχή λοιπόν έγινε και ελπίζουμε να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες!”

Βασίλης Παπουτσόγλου-Ραφαηλινα Κλωναρίδου

Παπουτσόγλου - Κλωναρίδου - Παχούμας

Και η δηλωση του αξιου  προπονητη τους Θανάσης Παχούμας

“Γνωρίζω το Βασίλη και τη Ραφαηλίνα από προηγούμενες συνεργασίες μας, σ’ αυτούς τους αγώνες έδειξαν ότι είναι έτοιμοι και όσο αφοσιωμένοι χρειάζεται έτσι ώστε να  πρωταγωνιστήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο, φυσικά απαιτείται η συνέχιση της σκληρής δουλειάς αλλά και η εξεύρεση της οικονομικής στήριξης για την υλοποίηση του προγράμματος μας.Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα  μεικτά πληρώματα που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 470, στην επιτροπή αγώνων και στο Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου για την άρτια διοργάνωση.”
No votes yet
`