ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΟΦΝΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ 2018 | ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δημιουργία μετάφρασης
Login / Create an Account

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΚΟΦΝΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ 2018

Εικόνα: 
Οι βραβευθέντες αθλητές του Ομίλου μας με τον Πρόεδρο
facebook_like: 

Στις 6 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν με τα χρώματα των Εθνικών ομάδων το 2018. Γονείς, φίλοι, συγγενείς και σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος , o Α΄Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης, βουλευτές, Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας πρόεδροι σωματείων, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιώργος Σφέτσιος , στην πλειοψηφία τους τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου .

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς τόνισε μεταξύ άλλων «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, είναι η ημέρα των αθλητών, όλων εκείνων που προσπάθησαν να ενταχθούν στις εθνικές ομάδες, όλων των αθλητών που εντάθηκαν σ’ αυτές, ασχέτως εάν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Τιμή ανήκει σε όλους όσους προσπάθησαν, η δόξα όμως ανήκει στους νικητές. Ιδιαίτερη αναφορά όμως οφείλω να κάνω για τη βράβευση του Πρωταθλητή Ελλάδος Ομίλου και του πολυνίκη που για φέτος είναι ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης που κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να ξαναπάρει και τους δύο τίτλους. Μία ακόμη τιμητική βράβευση έχουμε προγραμματίσει για σήμερα και αφορά το κ. Μάκη Κασάμπαλη».

Την Ο κος Καπράλος με τα χρυσά κορίτσια μαςπρώτη βράβευση στο πιο πετυχημένο δίδυμο της περσινής χρονιάς αυτό των αθλητριών του Ομίλου μας Χριστίνας Μπούρμπου-Μαρίας Κυρίδου που κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια έκανε ο Σπύρος Καπράλος .

Επίσης βραβεύτηκαν οι Ανέττα Κυρίδου, Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Καλέντζης, Ερμιόνη Λαμπριανίδου, Αθηνά-Ζαχαρούλα Δίτσιου και Ελένη Λαμπριανίδου. 

Σημαντική για τον Όμιλό μας ήταν η στιγμή της απονομής των κυπέλλων του Πολυνίκη και Πρωταθλητή της σεζόν ΝΟΘ που παρέλαβε ο πρόεδρός του Ομίλου Άκης Τσαλίκης μαζί με τους Εφόρους Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και Γιασεμή Γκιουζέλη.

No votes yet
`