ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

logo ΝΟΘ
Tel: +302310414521

Tel : +302310413262

Εγγραφές στις Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των ακαδημιών ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης !

Η δυνατότητα αυτή προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία στα παιδιά να εξοικειωθούν με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, να αναπτύξουν δεξιότητες στην ναυτική τέχνη και να αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες στο νερό.

Περίοδος Λειτουργίας: Οι ακαδημίες ξεκινούν 9 Σεπτεμβρίου, σε έναν εξαιρετικά δυναμικό ρυθμό. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:30-14:30, για 4 εβδομάδες. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια 3 ώρες, ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες στην ιστιοπλοΐα.

Περιεχόμενο Μαθημάτων: Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τα παιδιά θα εκπαιδευθούν από έμπειρους προπονητές. Θα μάθουν τις βασικές αρχές της ιστιοπλοΐας, ασφαλείς πρακτικές στο νερό, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που αφορούν τη θαλάσσια περιπέτεια.

Πιστοποίηση: Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, δίνεται δίπλωμα παρακολούθησης από την ακαδημία του Ναυτικού Όμιλου Θεσσαλονίκης. Αυτό το πιστοποιητικό αναγνωρίζει την προσπάθεια και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Επόμενο Στάδιο Εκπαίδευσης: Για όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν την περιπέτεια της ιστιοπλοΐας, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προηγμένα επίπεδα ιστιοπλοΐας και να φτάσουν μέχρι και το αγωνιστικό τμήμα ώστε να εκπροσωπούν τον όμιλο στις αντίστοιχες διοργανώσεις.